Meet & Greet Nagasaki

19 Apr 2017 15:00 – 17:00

Meet & Greet Nagasaki

Het Arsenaal, Leiden

 

Het is mij een genoegen u te mogen uitnodigen voor de Meet & Greet met onze vrienden van de Nagasaki Dutch Friendship Association.

Meet & Greet Nagasaki Dutch Friendship Association

Woensdag 19 april 2017

15 uur tot 17 uur (deur open 14:30 uur)

Het Arsenaal, Arsenaalstraat 1, Leiden

Wegens een beperking op het aantal deelnemers vragen wij u zich aan te melden voor donderdag 13 april 2017. Aanmelden kan via dit online formulier.

In het kader van de vriendschapsband Leiden – Nagasaki zal op 19 april aanstaande voor de tweede maal een delegatie uit Nagasaki een bezoek brengen aan Nederland. De delegatie zal bestaan uit de Honoraire Consul der Nederlanden de heer Shimazaki, de Nagasaki Dutch Friendship Association, bedrijfsleven, pers, Nagasaki Universiteit en Nagasaki prefectuur.

De Leidse Vrienden van Nagasaki organiseert in samenwerking met Universiteit Leiden, Japan Studies, Studievereniging LVSJK Tanuki, alumnivereniging Leidse Alumni Kai “van hier tot Tokyo” en dansgroep Raiden Yosakoi de Meet & Greet.

Tijdens de Meet & Greet zullen er versnaperingen zijn en enkele toespraken. Tevens is er de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie te presenteren. Voor details neemt u gaarne contact op met onze secretaris onder ronald.hilhorst@leiden-nagasaki.nl.

Vooral is er de gelegenheid om in contact te komen met onze vrienden uit Nagasaki. Er zullen alumni en studenten van Japan Studies aanwezig zijn om eventuele culturele en linguïstische barrières te overwinnen.

De Leidse Japanse dansgroep “Raiden Yosakoi” zal een optreden verzorgen.

De Nagasaki Dutch Friendship Association zal de gehele dag in Leiden zijn. In samenwerking met Japanmuseum SieboldHuis, Hortus Botanicus Leiden, Museum Volkenkunde, Gemeente Leiden zal er een gevarieerd programma aan hen worden aangeboden. De Leidse Rederij biedt hen vervoer aan tussen de Hortus Botanicus, Volkenkunde en Het Arsenaal.

Graag zien wij u op woensdag 19 april in het Arsenaal!

Met hartelijke groet,

namens het bestuur,

Kris Schiermeier,

Voorzitter Stichting Leidse Vrienden van Nagasaki (SLVN).

Het  bezoek van de groep uit Nagasaki wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.