Fotowedstijd

Japan is hot! Japans eten, Japanse kleren, en andere Japanse producten zijn allemaal Japanse invloeden die steeds meer voelbaar zijn in Nederland. Maar zoals Japan interessant is voor de Nederlanders, is Nederland net zo interessant voor Japanners. Zo is het thema park Huis ten Bosch een goed voorbeeld van de Nederlandse invloed in Japan.

Met onze fotowedstrijd willen wij Nederlanders en Japanners bewuster maken van de wederzijdse invloed die beide landen op elkaar hebben. Wij zijn, daarom, op zoek naar foto’s die Japanse invloeden in Nederlandse openbare en private ruimtes, en Nederlandse invloeden in Japanse openbare en private ruimtes laten zien.

Voor de openbare ruimtes kun je denken aan plekken als Japanse elementen in parken, Japans geïnspireerde tuinen, Japanse winkels of winkels met een Japanse assortiment, gebouwen met Japanse architectuur, musea of tentoonstellingen over Japan, Japanse restaurants, of andere architectonische elementen zoals Pagoda’s, etc. Voor de private ruimtes kun je denken aan een typisch Japans ingericht huis, of Japanse elementen in jouw woning of kantoor zoals een bonzai, manga literatuur, samoeraizwaarden, posters, etc..

Meer informatie.

Eindversie Poster Nederlands 10 verkleind

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.