19 april 2017: reserveer de datum

Op woensdag 19 april 2017 zal de Japans Nederlandse Vrienschaps Organisatie uit Nagasaki zijn tweejaarlijkse bezoek afleggen aan Leiden. De leden zullen een bezoek brengen aan burgemeester de heer Henri Lenferink, en zullen verder Japan Museum SieboldHuis, Museum Volkenkunde en de Hortus Botanicus aandoen. Vertegenwoordigers van de universiteit Leiden, Japan studies, Studenten en Alumni van o.a. LVSJK Tanuki en de Leidse Alumni Kai “Van Hier tot Tokyo”, Leidse organisaties en bedrijfsleven en dansgroep Yosakoi Raiden zullen de gelegeheid krijgen om kennis te maken met gerelateerde organisaties en bedrijven uit Nagasaki in een Meet & Greet bijeenkomst georganiseerd door de Leidse Vrienden van Nagasaki.

Reserveer de datum alvast in uw agenda:

woensdag 19 april 2017,

15:00 – 17:00

Het Arsenaal, Arsenaalstraat 1, Leiden

Wilt u op de hoogte blijven van dit event en een uitnodiging ontvangen, schrijf u dan in voor onze mailinglijst.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.