Japan en von Siebold in de Hortus Leiden

In 2016 wordt de 150-jarige sterfdag van Von Siebold herdacht. Ter gelegenheid hiervan is een boekje verschenen. Meer dan tien originele planten die hij uit Japan meebracht groeien nog steeds in de Hortus. Wandel door de tuin langs deze originele Von Siebold-exemplaren en lees meer over de sfeervolle Von Siebold gedenktuin. De tekst is geschreven door Titia van der Eb – Brongersma, Carla Teune en Hanneke Jelles.

De gids is uitgegeven in het Nederlands, Engels, Duits en Japans.  Via de site van de hortus kunt u de gids digitaal raadplegen: http://www.hortusleiden.nl/index.php/japan_en_von_siebold_online_versie

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.