Studenten van Nagasaki East and studenten van het Leidse Visser ’t Hooft Lyceum bezoeken het SieboldHuis

Studenten van Nagasaki East Highschool (長崎東高等学校) en studenten van het Leidse Visser ’t Hooft Lyceum zijn een uitwisselings relatie aan het bouwen. Onlangs was er een groep studenten in Leiden en ontvingen een rondleiding door het Japanmuseum SieboldHuis en de tentoonstelling “Japanese Nude” door directeur Kris Schiermeier.

De scholen zijn aan het kijken of er een structurele uitwisseling plaats kan vinden uit hoofde Stedenband Leiden – Nagasaki. Beide scholen geven tweetalig onderwijs en zijn sterk international georienteerd.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.